Szóródóanyag szállítás

Budapesten kereskedelmi tevékenységet, azon belül is az építőipart ellátó, szóródóanyag szállítás szolgáltatást végző cégek körében kellett kutatómunkát végezzek. Ez pontosan mit is takar? Miután önkormányzatokhoz nagyon sok panasz bejelentés érkezik Budapest-szerte, nagyon sok üggyel kapcsolatosan, ezért a NAV-val összefogva arra voltunk kíváncsiak, hogy valójában mennyire megbízhatóak, a törvényeket betartóak ezek a cégek, illetve, hogy a vásárlók mennyire érzik ár-szolgáltatás érték arányban kielégítőnek a cégeket.

Mit is takar a szóródóanyag szállítás fogalom?

Ezt az építőipar mindazon építőanyagokra érti, amelyeket kézi vagy akár gépi szórás útján lehet egy építkezésen teríteni és felhasználni. Értjük ezalatt a sódert, homokot, cementet és a murvát. Azt gondolom, nem kell hangsúlyoznom, hogy ezek az építőipar számára szükséges legfontosabb anyagok. Az ilyen szóródóanyag szállítás szolgáltatók ellenőrzése pedig a magánvásárlók és az állami és magánvállalkozások pl: Fuvar Oda, hosszú távú, stabil működésének biztosítása érdekében történtek.

szóródóanyag szállítás

Mi alapján lehetett a szóródóanyag szállítás cégeket csoportosítani?

A vizsgálat során nagy hangsúlyt kapott, hogy milyen telephelyi körülményeket, irodahelyiséget, árazást, számlázási rendszert és mostanában már nagyon fontos, hogy telefonos, de egyre inkább az internetes megrendeléseket kiszolgáló rendszert találtunk. Mert ma már nem lehet egy szóródóanyag szállítás tevékenységet űző cégnek elmenni amellett, hogy az emberek bizony nagyon nagymértékben támaszkodnak már az internetre, és ha például átláthatatlan egy internetes oldal vagy például nem lelhetőek fel az árak, akkor bizony már lép is tovább a következő találatra.

Úgy ítéltük meg, hogy ebben nagyon nagy fejlődésen mentek át a szóródóanyag szállítás cégek, és igyekeznek a vevők legjobb fokú kiszolgálására. Az eredmények alapján nagyon jó helyezést ért el például a Fuvar-oda Kft., amely teljesen érthető és nem agyonbonyolított weboldallal, szinte már tökéletes telefonos ügyfélszolgálattal és végtelenül profi kiszolgálással rendelkezik. Ezekre igenis oda kell figyelni, mert ügyfeleket, megrendelőket lehet elveszteni azzal, ha például a szóródóanyag szállítás szolgáltató hosszú percekig nem veszi fel a telefont, mert éppen egy másik ügyfelet szolgál ki az egyfős személyzet! Ez bizony farkasordító hiba!

De az is, ha a személyzetnek fogalma sincs a pontos szemcsenagyságokról vagy az árakról, a betonhoz szükséges hígítási arányokról és általánosságban nem tájékozottak a szakmájukban. Ha egy vevő a legapróbb bizonytalanságot is érzi, bizony tovább fog keresni inkább, mert elveszítette a bizalmát azonnal. Ma már nem azt a világot éljük, hogy van a megyében egy-két szóródóanyag szállítás szolgáltató és csak tőlük lehet rendelni, hanem nagyon nagy a választási lehetőség, nemhogy megyén, de akár egy városon vagy akár Budapesten belül egy kerületen belül is.

This entry was posted in Blog.