Julius K-9 kutyatáp? Igen!

Leteszteltem a Julius K-9-et!

Azoknak, akik még nem hallották: mostanában sokat kísérletezünk otthon a kutyákkal, most épp a Julius K-9 volt soron. Öten vannak a kutyák, ami önmagában egy nagyobb szám, ami azonban még fontosabb, hogy mindegyik kutyánk teljesen más. Kisebb pudlitól egészen a dalmatáig, több testméretet is szerettünk volna megnézni magunknak. A nagy próbálgatás eredménye egy hatalmas család lett, akiknek bár kinézetre és személyiségre is minden tekintetben különbözik egymástól, azonban nagyon sok szeretetet termel. Ezekbe a különbségekbe pedig beletartozik az a tény is, hogy sajnos minden egyes kutyámnak megvan a maga szeretett és utált kutyatápja, ami sokszor kellemetlen helyzeteket szül a számunkra, de csak semmi pánik: már megtaláltuk a tökéletest, a Julius K-9 kutyatápot.

A Julius K-9 márka

Számomra nem volt új ez a márka, hiszen már viszonylag régóta veszünk is tőlük termékeket. A legkülönlegesebb kutyás termékcsalád ez, nagyon modernek és naprakészek. Most is létezik kutyákra való maszkjuk, de beszélhetünk még a hámjaikról és a kutyatáskáikról is, amelyek nem csak esztétikailag megnyerők, de hasznosak és kényelmesek is az állat számára. A hámokat el lehet a kutya nevével is látni, ami jól jöhet, hogyha egyszer esetleg eltűnne valamelyik, de már kinézetre is megéri egy ilyen hám. Ha már a termékeket kiveséztük (pedig még szó sem esett a védődzsekikről vagy a kutyajátékokról), akkor térjünk rá arra, amit ezzel az alkalommal kipróbáltam, ez pedig a Julius K-9 kutyatáp. A kutyatáp igazán kényes téma tud lenni sok gazdi számára, aki nem biztos a dolgában vagy egyszerűen csak igazi válogatós egyéniség a kiskedvence, és a diétára fogott vagy beteg kutyák helyzete sem egyszerű, hogyha a táplálkozásról van szó.

A Julius K-9 kutyatáp

A Julius K-9 kutyatáp a márka nevéhez hűen igazodik, csakis minőségi terméket adnak ki a kezük közül. Többfajta egzotikus, különleges ízt is felfedezhetünk a vásárlás során, amit a kutyáink még nem is igazán érezhettek, azonban éppen itt az ideje. Persze az ízen kívül sok másra is oda kell figyelnünk. A hypoallergén tápok a biztos talaja a kutyákról való gondoskodásnak. Nem is gondolná az ember, hogy milyen sok kutyaallergia létezik. Azonban mégis egy valós problémáról van szó, amely valós megoldásokat igényel a gazdik részéről. Az allergia azonban nem mindig mutatkozik meg egyből és nyilvánvalóan. Sokszor rejtett marad egy-egy más összetevő megjelenéséig az ételben. Az allergiás reakció iagzán komoly lehet a kutyák esetében is, ezért nem ajánlom a kockáztatást, mert nem éppen egy ilyen „butácska” dolog miatt akarjuk elveszíteni vagy beteggé tenni a kiskedvencünket. Habár a kutyák alapvetően húsevő lények, azért nem árt a szervezetüknek egy kis egészséges táplálék sem. A spenót, a zöldfűszerek, mind kifejtik a jótékony hatásukat a kutyák emésztőrendszerében. A helyes kiegyensúlyozott táplálkozás segít a hosszú élethez, és a fiatalság mérsékelt megtartásához. A zöldségekből kinyert ásványi anyagok, vitaminok mind fontos szerepet játszanak a kutya egészségének megtartásában.

A fogak egészsége a Julius K-9-el

A kutyák boldog és egészséges életéhez meg kell védenünk a fogaik épségét is. Akárcsak a mi fogaink, idővel az ő fogsoruk is képes elromlani. Ennek sok árulkodó jele van az elfeketedő fogaktól a rossz leheletig, azonban elszomorító a tény, hogy bizony a fájó kutyafog kihúzásra kerül. Mind azt szeretjük, hogyha a kutyánk ép és egészséges. A jókedv megtartásához és a kényelmes étkezéshez elengedhetetlen a jó fogsor. Ezt pedig könnyen véghez is vihetjük, a kutyák fogának tisztítása manapság valóban játék a tisztító rágcsának köszönhetően, ami nem csak az egészségmegőrzésben nagy segítség, de emellett a jó leheletet is biztosítja a kutyánk számára. Habár nagyon szeretjük az állatunkat, a táp után, valljuk be, mi sem szeretünk vele játszani, azonban így újból engedhetünk majd a másik szeretgetésének.

Na de mi volt a kutyák véleménye a Julius K-9-ről?

Szerencsére a Julius K-9 minden kutyámnak ízlett. Nem tudom, hogyan történhetett ez, hiszen eddig egyik táp sem nyerte el mindegyikük ízlését. Öt kutyáról van szó, és ezek közül mindegyik maradéktalanul elfogyasztotta ezt a kutyatápot, ami szintén ritkaság. Mindenképpen egy olyan ételt kerestem nekik, amit egységesen ehetnek, mert amikor különféle megoldásokat kerestem, akkor folytonos féltékenykedés volt a dologból, még ha egyikük épp nem is szívlelte az adott tápot. Persze kutyáktól nem várhat el az ember különösebben nagy fegyelmet, nem igaz? Ezért is kerestem én a megoldást az ő megnevelésük helyett, hiszen az én gondom az, hogy ők maradéktalanul boldogok és egészségesek legyenek. Én minden kutyagazdinak szeretettel tudom ajánlani ezt a terméket, nekem nagyon megérte, mert így végre nem kell ismeretlen márkákat rendelnem, ráadásul egy hypoallergén fajtáról van szó, ami kifejezetten előnyös mindegyik kedvencem számára. A lényeg, hogy mindannyian boldogok és egészségesek legyenek, a többi igazán nem számít.

 

This entry was posted in Blog.