Iroda kialakítás

Három éve végeztem a jogi egyetemen és a kötelező joggyakornoki időm letöltéséhez közeledve, két másik csoporttársammal elterveztük, hogy saját ügyvédi irodát fogunk nyitni. Szerencsére mind a hármunknak a családjában elég komoly a kapcsolati tőke, így már most az előkészületek során sem látjuk, hogy nagy nehézségekbe fogunk ütközni a saját klientúra kiépítésekor. A legfontosabb feladatunk most az iroda kialakítás megszervezése, amihez profikhoz tudtunk fordulni.

Iroda kialakítás Budapesten

Mind a hárman azonos stílust képviselünk mind öltözködés, mind étkezési szokások és a világnézeteink vonatkozásában, ezért szerencsére nem volt vita abban, hogy milyen irányba fogjuk a tervezést és a kivitelezést elvinni. Én lettem megbízva az iroda kialakítás lebonyolításával, amellyel, ahogy már korábban említettem tudtuk hova fogunk fordulni. Ők az Amelis Kft., http://amelis.hu/ több évtizedes tapasztalattal és elképesztő profizmussal.

iroda kialakítás

Amelis iroda kialakítás szemlélete

Ők az a cég, akiket szüleim révén ismertem meg évekkel ezelőtt, amikor is a családi „birtokunkat” újították fel. Már akkor tapasztaltam, hogy mind az előkészítés, mind a tervezés, az engedélyeztetés és a kivitelezés során tökéletes munkát végeztek. Ezért egy csepp kétségem nem volt, hogy ugyanígy fognak majd eljárni az iroda kialakítás során is. Egyértelmű volt, hogy őket fogjuk megbízni. Amikor felkerestem őket, nagyon meglepődtek, hogy már ennyi idő eltelt a családi házunk felújítását követően, hiszen akkor még nagyban egyetemista voltam még. A gratulációk után nagyon nagy örömmel vetettük bele magunkat az iroda kialakítás részleteinek megbeszélésébe.

Miután társaim szabad kezet adtak a szervezéshez – a biztonság kedvéért elvittem őket a családi házba, hogy meg tudják nézni az Amelis munkáját, szembesítve a korábbi állapotokat mutató fényképekkel. Gyakorlatilag ellenvetés nélkül adták oda a megbízást nekem. És miután a jog mellett a másik kedvenc hobbim az építészet és belsőépítészet így nagyon könnyen szót tudtam érteni az Amelis csapatával. A tervezés során 2 fővel dolgoztam együtt, míg a kivitelezéshez egy teljes csapatot biztosítottak.

Ahol az iroda kialakítás történt, az egy öt helységből álló lakás a belvárosban. A belváros státusz miatt több küzdelmet is vívtak a hatóságokkal, de szerencsére, mint mindig, voltak bizonyos telefonszámok, amelyek csodákra voltak képesek egy-egy megakadás során. De hát ezért is imádok velük dolgozni. Az iroda kialakítás összesen 4 hónapig tartott a teljes belsőépítészeti munkálatokkal együtt. A lakberendezővel szintén élmény volt dolgozni, mert olyan referenciái voltak, amelyek egy arab sejket is meggyőztek volna! ☺

A munkát gyakorlatilag úgy adták át az Amelis emberei, hogy a szomszédos lakók a lehető legkisebb hátrányt sem szenvedték el, sőt az egész házban egy nagytakarítást is bevállaltunk a kedélyek javítása és a hosszú távú jó viszonyok kiépítése és ápolása érdekében.

 

This entry was posted in Blog.