Ingatlanfejlesztés Budapesten

Egyre nagyobb, mondhatni divatja lett az ingatlanozásnak a fővárosban, az ingatlanfejlesztés virágzik… Felfoghatatlan mennyire elszálltak az árak. Így az ingatlanfejlesztő cégek szinte dőzsölhetnek a projektekben. A legtöbben, akik befektetnivaló pénzzel rendelkeznek, szívesen gondolkodnak el az ingatlan piac adta lehetőségekben.

Ingatlanfejlesztés és az Airbnb

Többek között az airbnb miatt a legtöbb lakástulajdonos a külföldieknek kezdte el kiadni a lakásokat, jó pénzért, amit a magyar ember nem tud megfizetni az átlagkeresetükből. Az ingatlanfejlesztés, lakásfelújítás így egyre nagyobb hangúlyt kap a lakástulajdonosok körében, hiszen minél jobb egy lakás, annál több pénzért tudják kiadni ide érkező túristáknak.

Ha megbízható és jó budapesti ingatlanfejlesztő céget keres akkor a http://bbindustry.hu/ a legjobb választás. Minőségi munkát végeznek, ami manapság már nagyon ritka. Velük kapcsolatban csak jó értékelésekkel lehet találkozni.

ingatlanfejlesztés bb industry

Fontos szempontok a lakásfelújítás során

Milyen szempontokat kell figyelembe venni, ha lakásfelújítás vagy ingatlanfejlesztés kerül szóba? Hogyan lehet több pénzért kiadni egy ingatlant akár airnbn-n? Néhány egyszerű trükkel könnyedén, elegáns, és modern lakást varászolhatunk. Nem kell mindig a legdrágább megoldásokat megkeresni. Ami fontos, hogy a festés, a padló és a fürdő, a konyha szépen meg legyen csinálva, minőségi munkával. A bútorzaton viszont lehet spórolni. Egyre elterjedtebb megoldás például az is, ha régi bútordarabokat vásárolunk, vagy akár faraklapokból készítünk ágyat, amelyre csak egy jó matracot kell tenni.

Rengeteg belsőépítészeti ötlet van, amelyeket átnézve nem is tudunk dönteni, melyik a legjobb. A BB Industry előnye az is, hogy nagyszerű belsőépítész szakemberük van, aki megtalája az ideális kialakítást a lakása számára, amely az Ön által kijelölt költségkereten belül van.

Összefoglalva tehát az ingatlanfejlesztés, lakásfelújítás jó kis business, ha van befeketethető pénze. Sokan szeretnének ezzel foglalkozni, de kétségtelen, hogy előnyben vannak azok, akkor rendelkeznek némi tőkével. Ha valaki ügyesen csinálja ezt az „ingatlanozást” és nem csak a kiadásra, hanem a felújítás után az eladásra koncentrál, igen szép összegre tehet szert néhány éven belül.

 

This entry was posted in Blog.