Hogy is működik a Ponyvás teherautó bérlés Budapesten?

MIkor jön jól egy ponyvás teherautó bérlés?

A teherautók elsősorban vagy kizárólagosan terhek (például nyersanyagok, félkész termékek, nehéz tárgyak) szállítására tervezett közúti gépjárművek. A KRESZ alapján ebbe a csoportba tartozik minden olyan gépkocsi, ami nem személygépkocsi, autóbusz, trolibusz, vagy mezőgazdasági vontató, más néven traktor. A teherautók általában merev kerettel rendelkeznek. A nagyobb, általában pótkocsival rendelkező tehergépkocsikat kamionnak is szokták nevezik, bár a ponyvás teherautó bérlés ezekre azért ritkán terjed ki
Legyen szó költöztetésről, nehéz tárgyak elcipeléséről egyik helyről a másikba, nagyon hasznos, ha az ember rendelkezésére áll egy teherautó. Ezen fajtái közé tartozik a ponyvás teherautó bérlés, amit a kamionnal ellentétben, olykor magánemberként is hasznosnak találhatunk.

Ponyvás teherautó bérlés, de honnan?

Ponyvás teherautó bérlés és kisteherautó bérlés esetén a Határautó a megrendelők barátja. Sosem volt egyszerűbb s könnyebb a bérlés, mint náluk. Budapest központi részén várják az érdeklődő bérlőket, autó, teherautó és más járművek bérlése esetén. A ponyvás teherautó bérlés Budapest területén könnyeddé válik a Határautó segítségével ezáltal!

A ponyvás teherautó bérlés hatékony és kedvező közlekedési mód, első lépésként határozzuk meg a használat célját, hiszen ez a legfontosabb szempont. Elgondolkodhatunk azon is, hogy netán platós-, avagy ponyvás teherautó bérlés a célunk, ha kiválasztjuk a teherautónkat. Magánszemélyeknél általában költözéskor találják hasznosnak a ponyvás teherautó bérlés lehetőségét, de cégek, főleg gyakran utazó vállalkozások egész évben élnek az előnyeivel.

Ponyvás teherautó bérlés a Határautónál

A ponyvás teherautó bérlés lehetőségeiről az alábbi linken keresztül érdeklődhetünk és tovább olvashatunk ezek kapcsán: https://www.hatarauto.hu/tehergepkocsik/ Általánosságban azonban a Határautó ponyvás teherautó bérléséről érdemes tudni, hogy bérelhető autóiknak és járműveiknek díja tartalmazza a következőket:

 • 300 km futás teljesítmény / nap
 • Kötelező biztosítás költségei is a bérleti díj részében vannak
 • Az adók költségeit is tartalmazza!
  Példa a ponyvás teherautó bérlésre a Határautónál a Fiat Ducato Maxi 2.8 JTD. Ez a ponyvás teherautó bérlés már csak azért is népszerű, mert a raktér magassága kimondottan termetes. Tekintélyes űrtartalmú árut tud magába fogadni. A plató oldalfalai könnyűek és erős speciális alumínium profilokból készültek, és körben lenyithatók vagy könnyen leemelhetők. A ponyva tartó keret stabil acél vázszerkezetű, maga a ponyva pedig erős és jól rögzíthető, esztétikus és az egyik oldalon végig elhúzható – ezzel könnyítve a rakodást.
  A jármű műszakisága a már megszokott és jól bevált elemekből tevődik össze, ami pedig az erős diesel motorból, az elnyűhetetlen erőátviteli rendszerből, a hatásos fékrendszerből és a kiforrott futóműből.

Ezesetben a ponyvás teherautó bérlés ára baráti: akár nettó 12 999 Ft/nap-tól elérhető már a Fiat Ducato Maxi 2,8 JTD! Ráadásul meglehetősen jól felszerelt és több minden is fellelhető benne, amire a sofőrnek szüksége lehet. 

 • Ködlámpákkal felszerelt járműről van szó és még CD-s rádió is van benne, hogy ne teljen csendben az út
 • Elhúzható ponyva, a ponyvás teherautó bérlés elengedhetetlen kelléke
 • Raktér méretei: 390x203x220 cm
 • A raktér felhasználható területe: 17,4m³
 • Szállítható raklapok: 7 raklap szállítható
 • A jármű terhelhetőség: 1.375 kg
 • Légzsák is található benne

A Fiat Ducato név ráadásul Európán belül nagy fogalommá vált a kisáruszállító tehergépkocsik körében. Számtalan variációban készült jó néhány éven keresztül, többek között platós-ponyvás kialakításban is. Sőt, ennél a változatnál az egyébként is szilárd alváz egy igen erős és teherbíró segédalvázat kapott, ez tartja az egész platót, amely imponáló méretekkel rendelkezik.

ponyvas-teherauto-berles_pic1

Természetesen nem csak ponyvás teherautó bérlésére van lehetőség a Határautónál, hanem több minden másra is, ugyanis többféle teherautó is az érdeklődők rendelkezésére áll.

Mit tarts észben ponyvás teherautó bérlés esetén?

A bérleti feltételek a következők, magánszemély esetén:

 • Minimum 21 éves életkor betöltése esetén lehet csak bérelni a Határautónál
 • Személyi igazolvány megléte kötelező
 • Lakcímkártya megléte kötelező
 • Minimum B kategóriás vezetői engedély szükséges
 • Kaució (letét) egyedi megállapodás alapján

Minden jármű, így a ponyvás teherautó bérlés esetén is fontos észben tartani, hogy egy bérleti nap 24 órából áll. Azonban a türelmi idő kihasználása is engedett, ami pedig a bérleti idő lejárta után 1 óra.

This entry was posted in Blog.