Háztartás és világítás egy helyen: a LEDGuru oldaláról

Mit lehet beszerezni a LEDGurunál?

A LEDGuru az egyik kedvenc oldalam, ahonnan számos fontos felszerellést lehet rendelni, ezért szeretnék mesélni róla egy kicsit. Nemrég lehetőségünk volt huzamosabb időt itthon tölteni, amit nem szerettünk volna csak úgy elfecsérelni a családdal. Régóta halogatott feladatok elvégzésére szántuk hát az időt unatkozás helyett. Ennek nagy részét tette ki a világítás felújítása, amely kissé kaotikus, vagy inkább rusztikus volt a lakásban. A nagymama rojtos állólámpájától kezdve sok minden helyet kapott a lakásban, de egy kis modernitás ráfért már az otthonunkra ilyen szempontból. Már egy ideje nézegettem például az okos LED-eket, de soha nem vettem a fáradtságot a megrendelésre és a beszerelésre. Most azonban nem csak égőket cseréltünk, de egész lámpákat, LED szalagokat szereltünk fel, és még egy álmennyezet kiépítésére is sor került.

Miért pont a LEDGuru oldala?

A LEDGuruban sok lehetőséget véltem felfedezni az interneten kutatva. A legtöbb helyen, ahol világítástechnikával kapcsolatos termékeket lehet vásárolni, általában a sok más technikai eszköz mellett ez csak egy kis szegmensét teszi ki a teljes kínálatnak. Ennek következtében sokszor tapasztalom azt, hogy a választék nem túl széles, és különböző színeket is ritkán lehet vásárolni a termékekből. Az ilyen webáruházak inkább arra koncentrálnak, hogy minden termékfajtából csupán néhány darabot tartsanak, és minél szélesebb legyen a kínálatuk a technikai részleget illetően. Azonban érdemes lehet bizonyos esetekben egy olyan oldalt választani inkább, amelyik specifikusan egyetlen kategóriára koncentrál. A LEDGuru tipikusan egy ilyen oldal. Ez nem jelenti azt persze, hogy náluk semmi mást nem lehet kapni, de a legnagyobb választékjuk a saját termékcsaládjukból kapható. Ez jó lehetőség minden vásárló számára véleményem szerint, mert így bonyolultabb, igényesebb terveinkre is könnyebben találhatunk megoldást. Holker tekintetében például szerettünk volna valamilyen különleges, elegáns mintájú darabot választani. Őszintén szólva, sok reményt nem fűztem ahhoz, hogy majd találni is fogok ilyet, azonban mégis sikerrel jártam. Érdemes lehet tehát egy ilyen jellegű bevásárlás megcélzása. Természetesen itt nem arról van szó, mikor egy-két égőt szeretne csak az ember, olyankor a sarki boltban is talál megoldást. Azonban, amikor olyan helyzet elé kerül az ember, mint amilyenbe én is, hogy nagyobb átalakításokba fogtunk, több és nagyobb lámpákat is lecseréltünk, esetleg akik a kültéri világításra keresnek valamilyen megoldást, azoknak egy ilyen oldal, mint a LEDGuru lesz a tökéletes.

Az okos LED a LEDGurunál

Külön ki szeretném emelni ezt a terméket. Korábban is nagy rajongója voltam a színes, programozható LED-eknek, de inkább csak felhasználóként szemléltem őket a vásárlás helyett. Ez nagy hiba volt, azonban szerencsére mára már megváltozott a helyzet. Hálószobába kötelező megoldás! A nap folyamán úgy váltogathatjuk a színeket, és a hangulatot, ahogy csak nekünk tetszik. Filmnézés? Elég egy hangulatos, meleg fény. Tanulás vagy olvasás? Akkor a koncentrációs képességet elősegítő erősebb, kékesfehér fény lesz az ideális. Nem is beszélve az előre beprogramozott beállításokról, amiben olyan kategóriák közül választhatunk, mint partizás vagy romantikus hangulat megteremtése. Az én egyik kedvenc funkcióm pedig az ébresztés, ami egy természetes ébredi folyamatot szimulál, így a testünk azt hiszi, hogy éppen akkor kel fel a Nap, amikor az felkapcsolódik. Így nem kell zajra ébredni, ami nagyon kellemes egyrészt, másrészt pedig kipihentebbnek fogjuk érezni magunkat a nap folyamán, ami hosszútávon számos előnnyel jár. Szintén az előnyök közé sorolnám, hogy a fény erősségét is lehet állítani, ami azt jelenti, hogy az ember szemének soha nem kell erőlködnie a túl fényes vagy a túl tompa világítás miatt, így összességében a szemre is jó hatással van.

A LEDGurutól való rendelésről

A LEDGuru oldala tehát nagyon sokoldalú a világítástechnika tekintetében, ami sok előnnyel is jár. Ezeknek a felszereléseknek egy hátrányaként lehet azt azonban megemlíteni, hogy a legtöbb rendkívül törékeny, azért az ember talán nehezen veszi rá magát a rendelésre. Ezen az oldalon azonban nem kell ilyen jellegű balesetektől tartani, hiszen ez a fő termékcsalád. Így minden fokozott óvatossággal van csomagolva, így nem kell tartanunk attól, hogy valami esetleg sajnos az út közben széttörne. Maga a rendelés pedig egyszerű, éppen úgy zajlik, ahogy a legtöbb webáruház esetében elvárható. A világítástechnika mellett érdemes lehet szétnézni a vírusvédelem területén is, a LEDGuru oldala ugyanis ilyen tekintetben is naprakész, és persze nagy készlettel rendelkezik.

Én tehát mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az oldalt, aki a világítástechnika tekintetében profizmusra és hatalmas választékra vágyik. Itt biztosan mindent megtalál majd, hogyha kitartóan keres, és még a szereléshez szükséges felszereléseket és szerszámokat is meg lehet vásárolni a LEDGuru webáruházában.

This entry was posted in Blog.