Carsharing Kata adózással

Kata adózás 2018

Három barátommal gondolkodtunk sokat, hogy milyen új vállalkozásba is kellene vágnunk. Mindenképpen olyan újdonságot jelentő ötlettel akartunk előállni, amivel még senki sem foglalkozott illetve ért el átütő sikereket, ezért vagy azért. Így ugrott be nekem a ma oly népszerű carsharing vállalkozás, amely ugyebár a saját autónk közösségi megosztásán alapszik. A többiek maximálisan támogatták az ötletemet és alapos kidolgozásra javasoltuk az ötletet. Annak érdekében, hogy ezt meg tudjuk valósítani szükségünk lesz egy Kft-re és a kata adózás 2018 formájára, mert ezzel ehet a legelején a legjobban tervezni és számolni.

Kata adózás 2018 ötlete és kivitelezése

Amikor javasoltam ezt a formát, akkor ketten azt sem tudták eszik-e vagy isszák a kata adózás 2018 módszert, ezért nekik kellett, hogy tartsak egy fejtágítást. Ebben segítségemre volt egy barátomék által ajánlott honlap a katasleszek.hu, mert ott mindenki könnyen, olcsón és gyorsan tudja megtanulni az alapokat. Mert nem nehéz az egész, csak éppen aki soha életébe nem volt vállalkozó vagy éppen semmi kedve sem volt adókkal foglalkozni, az ugye elsőnek biztos, hogy egy könyvelőt akarna megbízni.

Kata adózás 2018 carsharing vállalkozásra

Felmentünk a honlapra és szerencsénkre sikerült úgy összeszervezni a csapatot, hogy mindenki ráért egész délután. Így miután a kata adózás 2018 videó oktató anyagok formájában volt elérhető, letöltöttük mindet és most kivételesen nem valamilyen filmet, hanem oktatási anyagokat kellett végignéznünk. Nem gondoltam volna valaha, hogy egy kata adózás 2018 videóra azt fogom mondani, hogy filmszerű élményt nyújtott, de majdnem. Egy valami teljesen biztosan állítható. Bárki is rakta össze az oktatási videókat, az tutti, hogy fiatal, velünk korabeli lehetett, mert a szakmaiságon kívül nagy hangsúlyt helyezett a könnyen érthetőségre, mondhatom, hogy a weboldal minden egyes videója „hülye-biztos” volt.

A többiekkel együtt egy egész délután alatt végignéztük az összes anyagot ami a kata adózás 2018 témáját ölelte fel, és a végén kijelöltünk engem arra, hogy ezzel foglalkozzak majd a működésünk alatt is. Szívesen vállaltam fel, hiszen nem igényelt nagy tudást a forgalmi adatokra kellett csupán figyelni és arra, hogy minden hónapban be legyen fizetve az átalány.

Mert ez a kata adózás 2018 lényege, hogy van egy maximált éves árbevétel amíg lehet használni és utána csak egy egyszeri adóbefizetéssel kell törődni. Ezt a feladatot nagyon szívesen vállaltam magamra. J Így legalább mentesültem más egyéb teendők alól, de szerencsére tényleg olyan barátokkal álltam össze, akik hozzám hasonlóan szívügyüknek tekintették a vállalkozásunkat és minden témában csak és kizárólag száz százalékos egyetértés esetén döntöttünk és hagytunk jóvá.

Ebből kifolyólag fantasztikus üzleti tervet raktunk össze és miután egyikünk apja egy kockázati tőke vállalkozást vezetett és az elejétől fogva bevontuk, így a finanszírozás kérdése sem volt szerencsére kérdéses.

This entry was posted in Blog.